Aamulla kirjauduimme ulos upeasta ja lähes täydellisestä Lamai Buri hotellista. Nappasimme portinpielestä taksin, joka kuljetti meidät Samuin lentokentälle. Kenttä oli aika eksoottinen. Harvassa rakennuksessa kentällä oli seiniä (no vessassa ehkä). Olimme kentällä ajoissa ja seurasimme läheltä koneiden lähtöä ja saapumista.

Lentelimme 70 paikkaisella ATR 72 potkurikoneella vajaan tunnin ja laskeuduimme Krabin kentälle.

Siirryimme lentokentältä bussilla Ao Nangiin, josta olimme varanneet seuraavat kolme yötä White Sand hotellista. Hotelli on se, josta Minna totesi 2009 maaliskuussa, että ”tonne mä haluun ensikerralla”. Tämä perustui siihen, että hotelli sijaitsee lähellä rantakatua ja kaikki palvelut melkein samassa talossa.

On kiva välillä poiketa pariksi päiväksi paikkaan, jossa on jo jotain tuttua. Olimmehan täällä kaksi viikkoa 2009 majoituimme silloin tosin viereisessä Klong Muangissa, mutta kävimme täällä tosi useasti.

Kävimme hotellin katolla olevalla altaalla pullahtamassa ja ihastelemassa maisemia. Yksi ”häiritsevä” tekijä hotellissa on, aina kun avaa oven käytävälle nokkaan tulvahtaa alakerrassa sijaitsevan Subwayn ihanat tuoksut.

Ai niin eilinen nahan punoitus ei ollut Minnalla vaan, toinen osapuoli kärsi ja kärvisteli illalla ensin kuumotellen ja sitten palellen.(eikä ole puna vieläkään laskenut ehkä pitäisi päästä saunomaa :-) ).

Tässä hotellissa ei ollut meidän kannalta järkevää vaihtoehtoa saada nettiä huoneeseen (ainoana 7pv:n paketti). Lähdemme etsimään kahvilaa jossa on free wifi. Voi olla että kuvia lisäämme vasta myöhemmin näihin päiviin.