Aamu alkoi lupaavasti. Nukuttuamme pitkää pehmeässä vuoteessa (yleensä vuoteet ovat kivikovia täällä) keittelimme aamukahvit ja söimme croissantit. Tämä on ainut hotelli matkallamme, jossa meillä ei ole aamupalaa. Vaihteeksi on kiva ostaa aamuksi jotain kevyttä raskaiden hotelliaamiaisten jälkeen.

Taivaalla oli vähän pilviä ja merituuli puhalsi raikkaasti, kun lähdimme aamukävelylle rannalle.

 

Emme pitkälle päässeet kun suomalainen tyttö sai ylipuhutuksi meidät ”lomaosake” hotelliesittelyyn. Sotkamolainen Antti esitteli meille kolme erityyppistä hotellia. Oli mukava ajella pitkin Patongia lavataksilla ja jutella lomailusta Thaimaassa. Lopuksi meille tarjottiin mahdollisuus ostaa pala matkatoimistoa, josta yllätys yllätys kieltäydyimme. Saimme esittelyn lopuksi T-paidan ja mahdollisuuden majoittumaan viikoksi 18 kk aikana yrityksen hotelleihin Thaimaassa ilmaiseksi. Mahtaakohan tulla käytettyä?  

Tyytyväisinä aamupäivän yllätysohjelmasta suuntasimme hotellille.

Auringon laskettua lähdimme katselemaan sopivaa paikkaa, johon istua syömään matkan toista syntymäpäiväillallista. Tunnelmallinen paikka löytyi rantakadun varrelta. Syötyämme pidemmän kaavan mukaan palasimme hotellille ensimmäisten vesipisaroiden tahdittamina. Nyt sataakin jo kaatamalla, mutta haittaakos tuo? Eilinenkin sade kesti vain noin puolituntia ja aamulla ilma oli raikas ja hapen täyttämä.

 Päivänsankari leppoisasti aamukahvilla!